İpsala Tmo Bahçesine Çeşme Yaptırıldı

EDİRNE - İpsala Çeltik Komisyonu Başkanlığınca Toprak Mahsulleri Ofisinin bahçesine çeşme yaptırıldı.

İpsala Kaymakamı ve Çeltik Komisyonu Başkanı Mehmet Ali Gürbüz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çiftçilerin içme suyu konusunda sıkıntı yaşadığını ve bu konuda talepte bulunduklarını söyledi.

Çeltik komisyonunun kısa zamanda ofisin bahçesine çeşme inşa ettirdiğini belirten Gürbüz, çeşmenin kullanıma hazır olduğunu ve çifçilere hayırlı olmasını diledi.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdür Vekili Akif Şaban Gündüz ile Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Hüseyin Solak da çeşmede incelemelerde bulundu. Mallarını satmak için ofise gelen çiftçiler ise çeşmenin yapılmasının büyük bir eksikliği giderdiğini kaydederek, yetkililere teşekkür etti.

Kaynak: AA