Ebru Gündeş Harbiye'yi salladı!..

Ebru Gündeş, önceki akşam Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda gerçekleşen konserinde adeta şov yaptı. Dans, ışık ve lazer şovlarla süslenen gece için şarkıcı, 50 bin TL harcadı..

Ebru Gündeş Harbiye'yi salladı!..
Önceki akşam BKM organizasyonuyla Turkcell Yıldızlı Geceler kapsamında sahne aldı Ebru Gündeş. Avustralyalı grup Phoenix'in ışık gösterileri ve dans şovlarıyla geceye başlayan Gündeş, sahneye Ozan Doğulu'yla çıktı. İkili, 'Yaparım Bilirsin'parçasıyla müzikseverleri selamladı. Kabile grubunun rengarenk kostümleri ve her şarkı için hazırlanmış özel koreografileriyle Harbiye Açıkhava'da şölen havası vardı.

Rock söyledi

Gece için özel hazırlanan dev küpler şeklindeki ekranların altında konser veren Ebru Gündeş, sürpriz üzerine sürpriz yaptı.

İstanbul Arabesque Project'le hazırladığı 'Senin Olmaya Geldim've 'Yalan'parçalarını Rock versiyonlarıyla yorumlayan şarkıcı, büyük alkış aldı.

Konserinde Sezen Aksu ve İbrahim Tatlıses'i unutmayan Gündeş, ikiliye övgüler yağdırdı. 'Yalan'adlı şarkısını Tatlıses için okuyan Gündeş, “En yakın zamanda yeni albümüyle sahnelerde görmek ve dinlemek istiyoruz” dedi.

Gündeş'i dinlemeye gelenler arasında eşi Reza Zarrab, Ayşe Özyılmazel ve Tuğba Özerk gibi isimler vardı.