Çanakkale'den Kısa Kısa

ÇANAKKALE - Çanakkale Sanayicileri ve İş Adamları Derneği Başkanı Salih Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti.

ÇTSO Başkanı Bülend Engin, ÇASİAD yöneticilerine iyi dileklerinden dolayı teşekkür edip, "Davamız, Çanakkale'ye katkı sağlamadır. Demokratik bir seçim dönemi geçirdik. Bu seçim süresince nötr oldum. Hiçbir şeye müdahil olmadım. Hatta kimi destekleyelim diye? soranlar oldu ama bir şey demedim. Başkanlık geçici bir görev. Hayırlı işlere vesile olacaksan bu göreve aday olmalısın" dedi.

ÇASİAD Başkanı Yıldız ise ÇTSO Kongre ve Fuar Merkezi'nin Çanakkale'ye kazandırıldığını belirterek, "İlk zamanlar bu bina için, Çanakkale'ye küçük geleceğini söylemiştiniz. İnşallah küçük gelir. Çanakkale adına daha büyüklerini de yaparız" diye konuştu.

-ÇOMÜ Kütüphanesi'ne kitap bağışı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nin başlattığı "Şehitlerimiz için 1 milyon kitap kampanyası"na destekler sürüyor.

ÇOMÜ Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu, ÇOMÜ Kütüphanesi'ne 200'den fazla kitap bağışında bulundu. Okul müdürü Yrd. Doç. Dr. İbrahim Türkyılmaz ve okul sekreteri Faik Aygit, kitapları ÇOMÜ Kütüphanesi Daire Başkan Vekili İsmail İşleyen'e teslim etti.

Kaynak: AA