Samsung Galaxy S4 Mini, Vodafone İle Türkiye'de

İSTANBUL - Vodafone Türkiye, Vodafone Red abonelerine, Samsung Galaxy S4 Mini'ye özel bir kampanya ile sahip olma imkanı sunacak.

Vodafone Türkiye'den yapılan açıklamaya göre, Samsung Galaxy serisinin son üyesi Samsung Galaxy S4 Mini, kampanyalı olarak Vodafone Red'lilerin ilgisine sunulacak. Vodafone Red aboneleri, Samsung Galaxy S4 Mini'ye tarifelerine ek ayda 15 liraya sahip olabilecek.

107 gram ağırlığında ve 4,3 inçlik ekrana sahip Samsung Galaxy S4 Mini, 8 megapiksel ana kamera ve 1.9 megapiksel ön kamera kullanıyor. Çift çekirdekli 1.7 Ghz işlemcisiyle zarif ve kompakt bir tasarıma sahip olan Samsung Galaxy S4 Mini, en son Android işletim sistemi olan Jellybean 4.2.2 kullanıyor.

Gelecek günlerde Samsung Galaxy ailesinin iki yeni üyesi daha Vodafone'un Akıllı Cihaz Akıllı İletişim Platformu A.C.A.İ.P ailesine katılacak. Vodafone farkıyla Vodafone Red'lilere sunulacak Samsung Galaxy S4 Active ve Samsung Galaxy S4 Zoom da çok yakında Türkiye'de olacak.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Öğüt, konuyla ilgili olarak şunları kaydetti:

"Vodafone Türkiye olarak, abonelerimizin dünya kalitesinde son teknolojilere eşit şekilde ve kolaylıkla erişebilmesini hedefliyoruz. Teknolojiye eriştikten sonra abonelerimizin akıllı cihazları kolaylıkla kullanmaya başlayabilmesi için geçtiğimiz yıl Akıllı Cihaz Akıllı İletişim Platformu A.C.A.İ.P'i hayata geçirdik. Uçtan uca mobil iletişim ihtiyaçlarını karşılamayı hedeflediğimiz ve iletişim hizmetlerimizi baştan tam olarak sunduğumuz Vodafone Red abonelerimize, A.C.A.İ.P cihazları avantajlı olarak ulaştırıyoruz. Akıllı telefon dünyasında öncü firmalardan Samsung'un üstün özelliklere sahip Galaxy ailesinin yeni üyelerini Vodafone Red farkıyla Türkiye'ye getiriyoruz.

Vodafone Red'lileri, tarifelerine ek 15 liradan başlayan fiyatlarla Samsung Galaxy S4 Mini ile buluşturuyoruz. Bu yeni akıllı telefonu, 3G altyapımıza durmaksızın yaptığımız yatırımlarla bir yıl içinde neredeyse 2 katına yükselttiğimiz 3G hızımız ve çift taşıyıcılı internet teknolojimizle sunuyoruz. Vodafone Red abonelerimize son teknoloji cihaz ve ürünleri sunmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Tüketicilerimizin ihtiyaçlarına cevap veren, onların hayatlarını kolaylaştıran hizmetler ve ürünler sunmaya devam edeceğiz."

Kaynak: AA