Manisa'da Halk ve Devlet Aynı Sofrada

Manisa Valiliği İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen “İftar Vakti Kardeşlik Vakti” Projesi kapsamında Horozköy’de iftar yapıldı.

Manisa'da Halk ve Devlet Aynı Sofrada
Manisa Ziraat Odası sponsorluğunda Horozköy eski pazaryerinde düzenlenen 600 kişilik iftar programına Manisa Valisi Abdurrahman Savaş da katıldı.

Vali Savaş, burada çocuklar tarafından çiçeklerle karşılandı. Vali Savaş, kendisine verilen çiçekleri kızlara hediye etti. İftar yemeğine Vali Savaş’ın yanı sıra Vali Yardımcısı Necmettin Yalınalp, İl Emniyet Müdürü Yunus Çetin, İl Müftüsü Sinan Cihan, Manisa Ziraat Odası Meclis Başkanı Mustafa Kaçire, 50. Yıl Mahallesi Muhtarı Şenol Göçmen, Atatürk Mahallesi Muhtarı Bedir Kılıç katıldı.

“İftar Vakti Kardeşlik Vakti” Projesiyle devletin milletle birlik ve beraberliği sağladığını belirten Vali Savaş, “Halk devletle aynı sofrada birlikte oturup iftar açıyor. Bu güzellik var oldukça kardeşlik de var olacaktır. Projenin ismi “İftar Vakti Kardeşlik Vakti”. Biz de Horozköy’de Pazar yerinde iftar vakti deyip, vatandaşlarımızla kardeşliğimizi geliştiriyoruz. Manisa’da ortaya çıkan bu güzellik, bütün illere örnek olmalı” diye konuştu.

İftar Vakti Kardeşlik Vakti Projesi’nde bir sivil toplum kuruluşu olarak yer almaktan dolayı çok mutlu olduklarını kaydeden Manisa Ziraat Odası Meclis Başkanı Mustafa Kaçire de, vatandaşlarla birlikte iftar açmaktan dolayı çok mutlu olduklarını vurguladı.
Kaynak: İHA