Bartın'da Su Kesintisi

Bartın'da su kesintisi yapılacağı bildirildi.

Belediye Başkanı Cemal Akın, gazetecilere yaptığı açıklamada, Davut Fırıncıoğlu Caddesi'nin alt ve üst yapısıyla uzun yıllar sorunsuzca hizmet verebilmesi için eski su şebekesi borularının yenileneceğini belirtti.

Ulupınar-Bartın su isale hattının Terkehaliller köyü mevkiinde de bakım ve onarım yapılacağını ifade eden Akın, şunları kaydetti:

"Alt yapısı ile birlikte yeniden düzenlenen Davut Fırıncıoğlu Caddesi'nde eskiyen su şebeke borularının değiştirilmesinin yanında ev ve iş yerlerine bağlantıları da yapılacaktır. Renkli asfalt yol yapısı, modern aydınlatma, dekoratif kent mobilyaları ve granit kaplama kaldırımlarıyla Davut Fırıncıoğlu caddemiz, kentin en güzel caddesi olacaktır. Gerek bu caddemizdeki boru değişimi gerekse su isale hattımızdaki bakım onarım nedeniyle kentimizin suları kesilecektir. 17 Temmuz Çarşamba akşamı saat 20.00'den itibaren 18 Temmuz Perşembe günü saat 16.00'ya kadar yaşanacak su kesintisi nedeniyle vatandaşlarımızın gerekli tedbirleri almalarını rica ediyoruz."

Kaynak: AA