Muhtarlara Belediyeden Bilgisayar

Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, daha önce mahalle muhtarlarına bilgisayar dağıtacağı yönündeki sözünü tutarak, muhtarlara bilgisayar hediye etti.

Muhtarlara Belediyeden Bilgisayar
Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi mahalle muhtarlarına sahip çıktılarını ifade ederek, talep eden muhtarlara binalar yaptıklarını, muhtarlarla beraber hizmet ettiklerini söyledi.

Sedefçi, “Muhtarlar bizim gözümüz kulağımızdır” diyerek, şunları kaydetti:
“Burada siyaset veya parti ayrımı asla yok. Muhtarlar benim dostum, arkadaşım, birkaç tanesi de benim ağabeyimdir. Muhtarlarımızla gayet iyi bir ilişkimiz var. Muhtarlarımızın da çağa ayak uydurduklarını biliyorsunuz ama eksiklerimiz vardı. Onlara birer bilgisayar hediye ediyoruz. Bilgisayarlarını hayırlı günlerde kullansınlar inşallah” dedi.

Muhtarlar Deneği Başkanı, aynı zamanda Şükrüpaşa Mahalle Muhtarı İrfan Tasmalı, Edirne Belediyesi’nin kendileriyle iyi ilgilendiğini belirtti.

Tasmalı, “Bizim taleplerimizin sonuçlandığı nokta Edirne Belediyesi. Bir miktar da valilikle çözüyoruz mahalle muhtarları olarak. Ben sadece mahalle muhtarlarının dernek başkanı değilim, köy muhtarlarının da dernek başkanıyım. Bizim çok büyük bütçelerimiz yok, yardımlarla görevimizi yürütmeye çalışıyoruz. Köy muhtarlarını, mahalle muhtarları statüsüne koyuyorlar, onların da özlük hakları gidiyor. Sorunlar muhtarda toplanır, muhtarlar konuyu belediyeye iyi bir şekilde götürürse, hem belediyenin, hem de mahallenin işleri kolaylaşır. Bilgisayar ihtiyacımız vardı işlerimizi kolaylaştırması amacıyla, talep ettik. Konuyla ilgili olarak sayın başkanıma ve emeği geçenlere teşekkürlerimi iletiyorum” şeklinde konuştu

Konuşmaların ardından bilgisayarlar, 24 mahalle muhtarına dağıtıldı.
Kaynak: İHA