Mahalle İftarında Ramazan Bereketi

Ramazan ayının bereketini iftar programlarına taşıyan Keçiören Belediyesi, bu defa Aktepe Mahallesi’nde düzenlediği etkinlikle Keçiörenlileri iftar sofrasında buluşturdu.

Mahalle İftarında Ramazan Bereketi
Aktepe Mahallesi Kapalı Pazar Yeri’nde gerçekleştirilen “Mahallede İftar Var” programına Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak’ın yanısıra, Keçiören Kaymakamı Nusret Dirim ve kardeş belediye Sumgayit’in Belediye Başkanı Ebulfeyz Babayev de katıldı.

Aktepe Mahallesi sakinlerinin Ramazan’ını kutlayan Başkan Ak, “Geçen yıl Ramazan’da Aktepe’de iftar yapmıştık. Bu Ramazan’da da buradayız. Cenab-ı Allah ömür verdiği sürece de iftar programları yapacağız. Hepinize afiyet olsun, Cenab-ı Allah tuttuğunuz oruçları kabul etsin” diye konuştu.

Kaymakam Dirim ise, Keçiören Belediyesi’nin ev sahipliğinde iftar sevincini vatandaşlarla birlikte yaşamaktan duyduğu mutluluğu ifade ederek, “Başkanım Mustafa Ak birçok mahallede bu etkinlikleri düzenliyor. Bu programların güçlenerek devam etmesini diliyorum” dedi.

Sumgayit Belediye Başkanı Babayev de, kardeş belediye Keçiören’in düzenlendiği iftar programına büyük bir sevinçle katıldıklarını belirterek “Cenab-ı Allah’tan dilerim, hepinizin yüzleri hep gülsün. Nice Ramazan’ı daha birlikte geçirmek dileğiyle afiyet olsun, Ramazan sofranız bereketli olsun” temennisinde bulundu.

İftar programında eğlenceli gösterilere de yer verilirken, Hacivat-Karagöz oyunu ve illüzyon gösterisi çocuklara keyifli anlar yaşattı. Çocuklar için ayrıca sandalye kapmaca ve balon kapmaca gibi renkli yarışmalar da düzenlendi.

Ellerindeki ateş topları ile ateş dansı yapan şovmenin gösterisi ise seyircilerden büyük alkış aldı.
Kaynak: İHA