Ceylan’dan Karahacip Beldesi’ne Ziyaret

AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, Karacahip beldesinde incelemelerde bulundu.

Ceylan’dan Karahacip Beldesi’ne Ziyaret
Parti çalışmaları kapsamında Ortaköy ilçesine giden AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan ve yönetim kurulu üyeleri, Karahacip Belediye Başkanı Hacı Ahmet Bektaş’ı ziyaret etti. Ziyarette Bektaş, belediye çalışmaları hakkında AK Partili yöneticilere bilgi verdi.

AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, hedeflerinin kentleri sosyal, ekonomik olarak büyütmek, insanlara daha güzel ve yaşanabilir mekanlar oluşturmak olduğunu belirterek, AK Parti hükümetinin hiçbir belediye arasında ayrım yapmadığını söyledi.

Yerel yönetimlerin insanların devlet kurumlarıyla karşılaştığı ilk nokta olduğunu dile getiren Ceylan, “O yüzden yerel yönetimlerin insanımıza bakışı önemlidir. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın prensibiyle hareket eden AK Partili yerel yönetimler halkla ilişkilere diğer siyasi rakiplerindendaha çok dikkat etmelidirler. Yerel yönetimler, insanların doğumundan ölümüne kadar hizmetinde olan birimlerdir. Bu açıdan yerel yönetimlerin insan hayatındaki fonksiyonu diğer kamu kurumları gibi belirli zaman aralıklarıyla değil her zaman devam ediyor” dedi.

Yerel yönetimler arasında yapılacak bir ayrımın Türk insanına yapılabilecek en büyük kötülük olduğunu vurgulayan Ceylan, “AK Parti asla böyle bir sakat anlayışın içinde olmaz. Hedefimiz kentlerimizi sosyal, ekonomik olarak büyütmek, insanlarımıza daha güzel ve yaşanabilir mekanlar oluşturmaktır” diye konuştu.

Ceylan, merkezi hükümet ve yerelden verilen desteklerle Karahacip beldesinde çok güzel çalışmalara imza atıldığını söyledi.

Beldeye kazandırılan spar sahasının geçtiğimiz yıl açılışının yapıldığını hatırlatan Ceylan, Belediye Başkanı Bektaş’ı özverili çalışmalarından dolayı kutladı.
Kaynak: İHA