Ak Partililer İftar Programında Buluştu

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ve Ak Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, partilerinin Antalya merkez ilçe ve Kepez ilçe teşkilat kurucu başkanlarına, yönetim kurulu üyelerine ve eşlerine iftar yemeği verdi.

Ak Partililer İftar Programında Buluştu
Masa Dağı’ndaki Seyir Terası’nda verilen iftar yemeğinde, Ak Parti Antalya Merkez İlçe Teşkilatı ve Kepez İlçe Teşkilatı kuruluşunda görev alan eski başkanlar, yönetim kurulu üyeleri hasret giderdi. Ak Parti Antalya İl Gençlik Kolları Kurucu Başkanı olan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de iftar yemeğinde, partisinin Antalya teşkilatının kuruluş aşamasında birlikte çalıştığı yöneticilerle eski günleri andı.

Yemekte bir konuşma yapan Başkan Tütüncü, partilerinin Antalya teşkilatının kuruluşunda emeği olan ve birlikte çalıştıkları arkadaşları ile, Ramazan bereketini paylaşmak amacıyla böyle bir program düzenlediklerini belirtti.

Kuruluş aşamasında birlikte çalışan yöneticilerin, uzun zaman birbirlerini görmediğini belirten Başkan Tütüncü, “Birlikte çalıştığımız arkadaşlarımızı uzun senelerdir görmemiştik. İftar yemeği, o arkadaşlarımızla gönül bağı kurulması bakımından çok anlamlı bir buluşma oldu. Kurumlar geliştikçe, geleceğe doğru yürüdükçe geçmişlerini asla unutmamalılar” ifadelerini kullandı.

Ak Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar da emeklerinden, hizmetlerinden dolayı eski başkanlara, yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.
Kaynak: İHA