Silahlı Maganda Yakalandı

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde meydana gelen olayda, geçmişe dayalı bir husumet nedeniyle anne ve oğul geçtiğimiz günlerde iftar vaktine 1 saat kala av tüfeğiyle sokak ortasında vuruldu.

Darıca Nenehatun Mahallesi Turgay Reis Caddesi Hacı Arif Bey sokakta meydana gelen olayda, babasına ait ruhsatsız av tüfeğiyle ateş açan E.Ö (27), Emine Demirel‘i (51) her iki ayağından Bayram Demirel’i (31) ise omzundan vurarak yaralanmalarına neden oldu.

Edinilen bilgiye göre, geçmişe dayalı kız kaçırma meselesi yüzünden husumetli olduğu belirtilen, Salim Demirel (33), karşı taraftan Mustafa Özkaya’yı iş çıkışı önünü keserek darp ettiği öğrenildi. Darp edilen M.Ö ise olayın ardından kardeşi E.Ö ile birilikte babalarına ait ruhsatsız av tüfeğini de yanlarına alarak 2-3 akrabasıyla birlikte Salim Demirel ve akrabalarıyla kavgaya tutuştukları iddia edildi.

Kavga esnasında aracına binen E.Ö’nün araç içerisindeki av tüfeğini alarak karşı gruba ateş açtığı belirtilirken, Emine Demirel‘in her iki ayağından Bayram Demirel’i ise omzundan vurarak yaraladığı öğrenildi. Polisin kısa zaman içerisinde müdahale ettiği olayda, yaralılar Darıca Farabi Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, durumlarının iyi olduğu ve taburcu edildikleri belirtildi. Olaya karışanların ise gözaltına alındığı öğrenildi.
Kaynak: İHA