Konak Belediye Başkanı Tartan'dan İftar

Konak Belediye Başkanı Dr.Hakan Tartan, bu yıl da Ramazan ayında geleneği bozmayarak, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, mahalle muhtarları meclis üyeleri ve belediye bürokratları ile iftar yemeğinde buluştu.

Konak Belediye Başkanı Tartan'dan İftar
Başkan Tartan iftar yemeğinde birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı, oruç açtı. Davete, Fransa İzmir Fahri Konsolosu Zeliha Toprak, CHP İzmir eski Milletvekili Muharrem Toprak ile AKP Grup Başkan vekili Rıza Evcim, İl Genel Meclisi Başkanı Serdar Değirmenci de katıldı.

Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan Ramazan ayının insanları birbirine yakınlaştıran önemli bir dönem olduğunu ifade ederek, bir arada olmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Tartan, muhtarları uç noktalardaki Hakan Tartan’lar olarak gördüğünü belirterek, 113 mahalle muhtarıyla, bürokratlarıyla, sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte çalışmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Tartan, mahallelerde de Ramazan ayı boyunca iftar sofraları kurulduğunu hatırlatarak, “Yine ‘Önce insan’ felsefesiyle insanımıza her zaman daha iyisini sunmak istedik, bunun için çalıştık. Dostlarımla da burada olmaktan, bu paylaşımda bulunmaktan mutluluk duyuyorum. Bayramda da gerçek anlamdaki bayram sevincini yaşamımızın her alanında; iyilik, sevgi, sağlık, dostluk olarak yaşamalıyız. Bazen de küskünlükleri, kin ve çekişmeyi bir kenara bırakmalıyız” diye konuştu.

Kaynak: İHA