Karabağlar'da İftarlıklar Başkanlardan
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Karabağlar İlçe Teşkilatı Ramazan ayında 30 gün boyunca vatandaşla birlikte iftar yapacak.

Yaklaşık bin kişinin katıldığı iftar çadırında, İl Başkanı Ömer Cihat Akay, İl Başkan Yardımcısı Nazmi Kalyoncu ve Karabağlar İlçe Başkanı Erol Körüklü, ellerine kepçeyi alarak vatandaşlara yemek dağıttılar. Düzenlenen iftar programlar kapsamında 300 bin İzmirli ile bir araya geleceklerini hatırlatan Ömer Cihat Akay, “Mübarek Ramazan ayında, bu güzel iftar sofrasında sizlerle birlikte olmaktan, coşkunuzu, heyecanınızı, sofranızı paylaşmaktan büyük sevinç ve onur duyuyorum. Ramazan ayının son gününe kadar programlarımız devam edecek. Milletvekillerimiz, İl Başkan Yardımcılarımız, İl Yöneticilerimiz, Kadın ve Gençlik Kolları Yöneticilerimiz, İlçe Başkanlarımız, Belediye ve İl Genel Meclis Üyelerimiz sizlerle birlikte olacak. Bir lokmayı birlikte paylaşacak’’dedi.
İlçe Başkanı Erol Körüklü de konuşmasında Ramazan’ın bereket, rahmet ve bütün faziletlerini hep birlikte doya- doya yaşadıklarını kaydetti.
Karabağlar’ın her mahallesinde iftar çadırlarıyla vatandaşla bir araya geleceklerini belirten Körüklü, ‘’İlçe teşkilatı olarak, ilçe yönetimimiz, kadın kollarımız, gençlik kollarımız hepimiz her gün bir vatandaşımızın evinde iftar açacağız. Lokmamızı paylaşarak, vatandaşımızı dinleyeceğiz’’dedi.
