Aldırmaz Medyada Zirvede

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Haziran ayında Adana’da medyada en çok yer bulan isim oldu.

Aldırmaz Medyada Zirvede
Aynı araştırmada Adana Valisi Hüseyin Avni Coş ikinci, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik de üçüncü sırada yer aldı.
Medya Takip Merkezi (MTM) Haziran ayı boyunca Adana’nın basında en fazla gündeme gelen kişi, kurum ve olaylarını incelemeye aldı. Gazete ve dergiler üzerinden hazırlanan araştırmaya göre, Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz şehrin en çok konuşulan ismi oldu. Zihni Aldırmaz yaptığı çalışmalar sonucu toplamda bin 336 haber ve yazıya konu oldu.

Adana ile Houston’un işbirliği ise ayın basında öne çıkan konulardan biri olarak dikkat çekti. Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’ın ABD’nin Houston kenti ile imzaladığı partner şehir protokolü sonrası, Haziran ayı içerisinde Houston’dan bir heyet Adana’yı ziyaret etti. Bu işbirliği ziyaretine ABD’den, Türk-Amerikan Ticaret Odası Başkanı Tarık Çelik, Vietnam-Amerikan Ticaret Odası Başkanı Dr. Victoria Bryant, Houston Üniversitesi İşletme Fakültesi Dekanı Dr. Farhang Niroomand ve Richmond Ekonomik Ekonomik Kalkınma Konseyi Başkanı Alison Wen katıldılar.

Aynı araştırmaya göre, Haziran ayının gündemde en fazla yer bulan ikinci isim Adana Valisi Hüseyin Avni Coş oldu. Akil İnsanlar Akdeniz heyetinin ay içerisinde ziyaret ettiği Vali Coş, toplamda bin 167 haber ve yazı ile konuşulurken, onu takip eden diğer Adanalı isimler ise, Ömer Çelik (666 haber ve yazı), Mahmut Çelikcan (263 haber ve yazı) ve Osman Faruk Loğoğlu (133 haber ve yazı) oldular.
Kaynak: İHA