Mamak’ta Açılış Dönemi

2013’ü açılış yılı ilan eden Mamak Belediyesi, Mamak’ın çehresini değiştiren büyük yatırımların açılışını gerçekleştirerek başta Mamaklılar olmak üzere tüm Başkentlilerin hizmetine sundu.

Mamak’ta Açılış Dönemi
Mamak’ta açılışları yapılan Model Uçak Pisti, Şafaktepe Sivil Toplum Merkezi, Mamak’ın ilk yüzme havuzu Türközü Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi, Akdere Kapalı Pazaryeri ve Spor Kompleksi, engelli dostu Kırım Sudak Kardeşlik Parkı ve Yeşilbayır Bilgi Evi, Aile Merkezi ve Parkı, Mamak’ın çehresini değiştirdi. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül; Mamak için yola çıktığında vatandaşa birçok proje sunduklarını belirterek "Bu projeleri teker teker hayata geçirdik. Şimdi tamamlanan bu projeleri vatandaşımızın hizmetine sunuyoruz. Yıllarca Mamak’a, Mamaklılara hizmet edecek bu projelerle, ilçemizin çehresi hızlı ve köklü bir değişim yaşıyor. Yatırımların içerisinde Mamak’ta ilk kez yapılan ve tüm Başkentlilere hizmet edecek projeler bulunuyor” dedi.

Ramazan nedeniyle ara verilen açılışlar Ramazan sonrasında devam edecek. Ramazan sonrasında yapılacak ilk açılış 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın anlamıyla bütünleşecek olan Anıt Bayrak Projesi. Ankara’nın simgesi haline gelecek Anıt Bayrak gece ışık şovuyla görenleri büyüleyecek.
Kaynak: İHA