Eskişehir'den Kısa Kısa

ESKİŞEHİR - Büyükşehir Belediyesi tarafından ramazan ayı boyunca Kent Park ile Bilim Kültür ve Sanat Park'ta düzenlenen etkinlikler kapsamında ses sanatçısı Ali Rıza Saltık ve Grup Fora kentlilere konser verdi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, ses sanatçısı Saltık ve Grup Fora seslendirdiği şarkılar ve sahne performansıyla ramazan eğlenceleri için Kent Park'a gelen vatandaşlara keyifli bir akşam yaşattı.

Etkinliklerin, ramazan ayı boyunca haftanın 5 günü devam edeceği bildirildi.

-Başkan Ataç, Şirintepe Mahallesi sakinleriyle iftarda buluştu

Tepebaşı Belediyesi tarafından Şirintepe Mahallesi'sinde sokak iftarı düzenlendi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç'ın da katıldığı iftar yemeğinde ses sanatçısı Saim Günal'da konser verdi.

Ataç burada yaptığı konuşmada geçen yıl yaklaşık 70 bin vatandaşla iftarlarda buluştuklarını belirterek, bu yıl ise bu sayıyı arttırarak ramazan bereketini çoğaltacaklarını kaydetti.

-Şehr-i Derya Parkı tekneleriyle 6 ayda 19 bin 789 kişi mavi tur yaptı

Odunpazarı Belediyesi Şehr-i Derya Parkı'nda yer alan gezinti teknesiyle kentlilere mavi tur yaptırılıyor.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre gezinti teknesiyle sadece bu yıl ilk altı ayında 19 bin 789 vatandaşa mavi tur imkanı sunulduğu bildirildi.

Sunulan hizmetten vatandaşların duyduğu memnuniyeti dile getiren belediye yetkilileri, amaçlarının kentlilerin şehir hayatının stresinden uzaklaşmalarını ve doğa ile içiçe zaman geçirme imkanı sağlamayı amaçladıklarını belirtti.

Kaynak: AA