Başakşehir’de Şiir ve Naat Gecesi

Her akşam 3 bölgede düzenlediği etkinliklerle bayram sevinci yaşatan Başakşehir Belediyesi'nin Ramazan programları, vatandaşların yoğun katılımıyla devam ediyor.

Başakşehir’de Şiir ve Naat Gecesi
Ramazan’ın 5.gününde, Sular Vadisi’nde, Şair Dursun Ali Erzincanlı'nın katılımıyla gerçekleşen etkinliklere, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ı temsilen, Başkan Yardımcısı Fazlı Korkut katıldı.

Vadi etkinlik alanının tamamını dolduran ilçe sakinlerinin bir kısmı da programı yeşil alanlarda izledi.

Sular Vadisi etkinlikleri Hafız Mustafa Özyılmaz'ın sesinden Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Gecede, Şair Dursun Ali Erzincanlı'nın seslendirdiği naat ve şiirlerle Başakşehirliler duygu dolu bir Ramazan akşamı yaşadı. Erzincanlı program öncesinde yaptığı selamlama konuşmasında geceyi düzenleyen Başakşehir Belediyesi’ne ve Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’a teşekkür ederek, “Bu mübaret günlerde Allah, Kur’an-ı Kerim’i hayatlarımıza nakşetmeyi nasip eylesin. Perdelerle çevrili olduğumuz için Peygamberimizi herkes nasibi ölçüsünde anabiliyor. Okyanustan alınan birkaç damlayla bile kocaman okyanus tahlil edilebilir. Allah, peygamberimizi anlamayı bir damla olsun nasip eylesin” dedi.

Programına 12 dakika süren ‘Adın Geçer’ şiirle başlayan Dursun Ali Erzincanlı ‘Eshab-ı Bedir’in İsimleri’ ile devam etti.
Kaynak: İHA