Mütevelli Beldesi Kabuk Değiştirdi

Manisa’nın Saruhanlı İlçesine bağlı Mütevelli beldesi, Manisa Belediyesi’nin de desteğiyle hayata geçirilen yatırımlar sonucu kabuk değiştirdi.

Mütevelli Beldesi Kabuk Değiştirdi
Mütevelli Belediye Başkanı Süleyman Kahramanlar, gazetecilere yaptığı açıklamada Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün desteğiyle Mütevelli’nin kent görünümü kazandığını belirtti.

Mütevelli’de son aylarda çok büyük yatırımlar yaptıklarını ifade eden Kahramanlar, şunları kaydetti: “Manisa Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün desteğiyle beldemizdeki yaya kaldırımları yenilendi. Sağlık Ocağı binamızın bahçesine kilit parke taşı döşendi ve çevre düzenlemesi yapıldı.100. yıl parkı ve Atatürk caddesindeki yollarımıza aydınlatma direkleri kuruldu. Çarşı camimiz ile bazı sokak ve mahalle yollarımızda düzenlemeler yapıldı. Bazı bölgelerde kanalizasyon sistemi kuruldu. Beldemize 500 bin liraya yakın yatırım yapıldı.”
Başkan Kahramanlar, önümüzdeki günlerde yine Manisa Belediyesi’nce Kumçay köprüsünün bulunduğu kavşak noktasında Mütevelli çarşı merkezine kadar sıcak asfalt atılacağını söyledi.

Cengiz Ergün’ün parti ayrımı gözetmeksizin talepte bulunan her belde ve köye hizmet vermeye çalıştığını dile getiren Kahramanlar, yapılan bu hizmetlere karşılık kendilerinin de belde girişine bir pankart asarak Başkan Ergün’e teşekkürlerini ifade ettiklerini söyledi.

Kaynak: İHA