Ygs ve Lys'de Kula'nın Gururu Oldular

Kula Bekir-Sacide Keleşoğlu Anadolu Öğretmen Lisesi başarı merdivenlerini hızlı tırmanmaya başladı.

Ygs ve Lys'de Kula'nın Gururu Oldular
Yeni binasına yeni kavuşan ve ilk mezunlarını bu sene veren Anadolu Öğretmen Lisesi YGS ve LYS sınavlarında Kula’nın gururu oldu. Eğitime öğretmen ve idarecileri ile farklı bir yaklaşım getiren Anadolu Öğretmen Lisesi ilk yılında Türkiye 128.si çıkarmaktan çok mutlu

Konu hakkında konuşan Okul Müdürü Ahmet Gedik, “Anadolu Öğretmen Lisesi olarak insanı temel alan bir anlayışla eğitim-öğretimi sürdürüyoruz. Kurulduğumuzdan bu yana bir çok sıkıntı ve sorunlarla uğraştık, ancak okul personeli, idaresi, veli ve öğrencileri ile tamamen eğitim-öğretime odaklandık. Gelecek yıllarda başarılarımızı katlayarak Kula’mızın gururu olmaya devam edeceğiz." dedi.

Bu yılki LYS sınavlarında Türkiye genelinde değişik puan türlerinde ilk binde 9 öğrencilerinin yeralmasının kendilerindeki aşk ve heyecanını arttırdığını ve gelecekte başarı çıtasını zirvelere çıkaracaklarını kaydeden Gedik, "Bu başarıda emeği geçen başta Sayın Kaymakamımıza, Belediye Başkanımıza, İlçe Milli Eğitim Müdürümüze, Okul-Aile Birliğimize, personelimize, velilerimize ve öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunarım" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA