Kilis Valisi Süleyman Tapsız:
Kilis Valisi Süleyman Tapsız, Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan ile birlikte yapımı devam eden ve planlanan pansiyon, kapalı spor salonu ve okullarda incelemelerde bulundu.

TÜRKİYE’DE EĞİTİMDE MARKA ŞEHİR OLACAKTIR
Yatılı İlköğretim Bölge Okulu’nu ziyaretinde konuşan Vali Tapsız, “Kilis, yeni yapılan yatırımlarla eğitimde Türkiye’de marka şehir olacak. İlimizde olmayan sosyal bilimleri lisesini gelecek eğitim öğretim yılına yetiştirmek istiyoruz. Ayrıca ilimize dışarıdan gelen öğrencilerimizin barınma ihtiyaçlarını karşılamak için sosyal bilimler lisesine ait 200 kişilik öğrenci yurdu ve çocuklarımızın sportif faaliyetlerini yapabilecekleri kapalı spor salonu ile 24 derslikli Mehmet Akif Ortaokulu inşaatlarımız hızlı bir şekilde devam ediyor” dedi.
Kilis Musiki Cemiyeti’ni de ziyaret eden Vali Tapsız, yetkililerle kısa bir sohbet ettikten sonra Musiki Cemiyeti’nde bulunan müzik aletlerini inceledi.
