Siirt Belediyesi Araç Filosuna 4 İş Makinesi Daha Ekledi

Siirt Belediyesi 4 adet yeni damperli kamyon daha alarak mevcut araç filosunu genişletti.

Siirt Belediyesi Araç Filosuna 4 İş Makinesi Daha Ekledi
Alınan 4 adet iş makinesi Siirt Belediyesine ait ulaştırma amirliğinde, Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak, Barış ve Demokrasi Partisi İl Başkanı Mehmet Ata İnan, İl Genel ve Belediye Meclis üyeleri ve belediye birim amirlerinin katıldığı törenle basına tanıtıldı.

Araçların tanıtım töreninde konuşan Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak, 4 yıl önce belediye bünyesinde bir tek sağlam araç bulunmazken, bugün belediyenin bünyesinde araç filosunun güçlendirildiğini söyledi.

Sadak, “Bir önceki döneme ait borçların 2013 yılı sonunda tamamıyla bitiyor. Bu borçlardan belediyenin hesaplarına haciz konduğu, borçların ödenmesi için alacaklı firmalar ile bir ödeme planı konusunda anlaşmaya varıldı. Hizmet araçları filolarına,1 adet greyder, 1 adet loder, 1 adet toprak silindiri, 1 adet beko loder ve 1 adet lastikli ekskavatör den oluşan yeni iş makineleri kattıklarını, bu günde bu filoya 4 adat damperli kamyon halkın hizmetine aldık. Önümüzdeki günlerde 1 pikap, 2 kamyonet, 1 adet beko loder,1 adet itfaiye aracı ve 1 adet vakumlu temizlik aracı daha alacağız. Yeni hizmet araçlarının Siirt halkına hayır olmasını diliyorum” şeklinde konuştu
Kaynak: İHA