Selmanoğlu Kur'an-ı Kerim Dağıtmaya Devam Ediyor

Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, yaz tatilinde Ramazan ayı içerisinde Kur'an eğitimi alan çocuklara Kur’an-ı Kerim hediye etmeye devam ediyor.

Selmanoğlu Kur'an-ı Kerim Dağıtmaya Devam Ediyor
Geçtiğimiz gün Sürsürü Mahallesi Mevlana Camii Kuran kursunu ziyaret ederek, burada eğitim alan çocuklarla sohbet edip onlara Kur’an-ı Kerim dağıtan Başkan Selmanoğlu bugün de Hikmet Demirel Erkek Öğrenci Yurdu’nu ziyaret ederek, burada da öğrencilere Kur’an-ı Kerim hediye etti. Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, Kur'an kursunda eğitim alan öğrencilere başarı dileklerinde bulanarak, “Mübarek Ramazan ayının gelmesiyle birlikte Kur’an öğrenen çocuklarımızı ziyaret ederek onlara Kur’an-ı Kerim hediye etmek istedik ve onlarında yakın ilgisiyle karşılandık. Umuyorum ki burada eğitim alan çocuklarımız ilerde daha iyi bir neslin yetişmesinde en büyük pay sahibi olacaklardır” dedi.

Hikmet Demirel Erkek Öğrenci Yurdu idareci ve öğrencileri ise Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu’nun ziyareti ve örnek davranışından dolayı çok mutlu olduklarını dile getirdi.

Ziyaret sonunda Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu öğrencilere Kur’an-ı Kerim hediye etti.
Kaynak: İHA