Mhp’nin Germencik’te Başkan Adayı Ümmet Akın

MHP Aydın İl Başkanı Fevzi Köse, katıldığı bir televizyon programında Germencik’te Belediye Başkan adayı olarak Ortaklar Belediye Başkanı ve Germencik Ziraat Odası Başkanı Ümmet Akın ismi üzerinde karar kılındığını belirtti.

Mhp’nin Germencik’te Başkan Adayı Ümmet Akın
BengüTürk TV’de ekranlarında canlı yayınlanan ‘‘Yerel Gündem’’ programında bu hafta Aydın mercek altına alındı. Alptekin İyigün’ün hazırladığı programa telefon bağlantısı yapan MHP Aydın İl Başkanı Fevzi Köse, Germencik’te Belediye Başkan adayı olarak Ortaklar Belediye Başkanı ve Germencik Ziraat Odası Başkanı Ümmet Akın isminin kesinleştiğini ifade etti.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ve Buharkent Belediye Başkanı Yusuf Vural’ın da adaylıklarının kesinleştiğini ifade eden Köse, teşkilat olarak seçim çalışmalarını hızlandıracaklarını belirtti.

TBMM İdari Amiri ve MHP Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak ve MHP Aydın Kadın kolları Başkanı Havva Kukul’un da katıldığı programa canlı bağlantı yapan Ortaklar Belediye Başkanı Ümmet Akın, hizmete talip olduklarını kaydetti.

HEDEF; KALICI YATIRIMLAR VE ŞEFFAF BELEDİYECİLİK!
BengüTürk TV’de ekranlarında Alptekin İyigün’ün sorularını yanıtlayan Başkan Akın, görev süresi boyunca Ortaklar’ı alt ve üst yapısıyla modern bir kent haline getirdiklerini kaydetti.

Yeni Büyükşehir yasası sonrası 27 köy ve 3 beldenin bağlanacağı Germencik’in dev bir ilçe haline geleceğine dikkat çeken Akın, profesyonel bir ekip tarafından hazırlanan projeler ile Germencik halkına modern belediye hizmetlerinin yanı sıra kalıcı iş imkanları da sunmayı hedeflediklerini söyledi.

“KAPIMIZ, KOLLARIMIZ GİBİ VATANDAŞA AÇIKTIR”
Germencik Belediye Başkanlığı için adaylığı resmileşen Akın göreve geldiklerinde ilk icraatlarının Germencik halkının özlediği ‘‘Şeffaf bir belediyecilik anlayışını’’ hayata geçirmek olduğunu belirti. ‘‘Vatandaşın önüne set çeken aşılmaz güvenlik duvarları ve kamera sistemleri arkasından değil, siyasi açıdan fark gözetmeksizin vatandaşın yanında, yöre insanıyla yan yana olmak en önem verdiğimiz nokta. Germencik halkının özlediği ‘‘Her anlamda şeffaf belediyecilik’’ bizimle başlayacak. ‘‘Sırça Köşk’’lerde oturarak vatandaşa hizmet edilemeyeceği gün gibi ortadadır. Kapılarımız da kollarımız gibi vatandaşa sonuna kadar açıktır’’ diyen Başkan Akın, vatandaş ve özellikle esnafın gündelik hayatını kolaylaştıracak düzenlemelere öncelik vereceklerini belirtti.

.

SEVGİ YOLU TRAFİĞE AÇILMALI
Halk Bankası’nın bulunduğu ‘‘Bankalar Caddesi’’ olarak bilinen Lozan Caddesi’nin, Sevgi Yolu’na dönüştürülerek trafiğe kapatılmasının esnafı büyük bir sıkıntıya soktuğunu belirten Başkan Akın, projenin faydadan çok zarar getirdiğini, mevcut durumdan en çok da esnafın zarar gördüğünü söyledi.

‘‘24 saat yaşayan, hareketli bir Sevgi Yolu elbet Germencik için artı sağlayacaktır. Ancak yapılan her projenin arka planının dolu olması gerekir. Sosyo-kültürel yaşamı hareketlendirmeden yapılan bir Sevgi Yolu ‘‘Makyajdan’’ öteye geçemez’’ şeklinde konuşan Başkan Akın, dükkanında adeta hapis edilen esnafın mağduriyetinin giderilmesi gerektiğini ifade etti.

Kaynak: İHA