İstanbul'da Elektrik Kesintisi

İSTANBUL - Pendik, Sancaktepe ve Kartal'ın bazı mahallelerinde, 14, 15, 16 Temmuz tarihlerinde elektrik kesintisi yapılacak.

İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi'nden yapılan açıklamaya göre Pendik'te, 14 Temmuz Pazar günü 09.00-15.00 saatleri arasında, Fevzi Çakmak Mahallesi, İnönü Caddesi ve civarı, Mogosa, Erzincan ve Oruçreis Sokaklar, Viko arkası ve civarı, Çam Çeşme Mahallesi, Kemal Paşa Caddesi, PTT santralı ve civarında, 15 Temmuz Pazartesi günü, Çam Çeşme mahallesi, Cumhuriyet, C. Gürsel, Yanyol ve Aydınlı yolu Caddeleri, Harika Sokak, Muhtarlık ve civarı, Divan Otel, Tekfen ve civarı, Filtaş Boya'da, 16 Temmuz Salı günü, Esenler Mahallesi, Yonca Sokak ve civarında, Fevzi Çakmak Mahallesi, Yaprak Sokak ve civarında kesinti yapılacak.

Sancaktepe'de, 14 Temmuz Pazar günü 09.00-17.00 saatleri arasında, A. Gazi Mahallesi, Ebubekir Caddesi, Han Makine, Reysaş Lojistik, Arkas Lojistik, Reis Makine ve Okul civarlarında, 15 Temmuz Pazartesi günü, A.Gazi Mahallesi, Ebubekir Caddesi, Simpaş'ta, 16 Temmuz Salı günü, A. Gazi Mahallesi, Eski Ankara Caddesi, Alice Villaları, K. Türkler Mahallesi, Fırat ve Maçka Caddeleri, Carrefour alış-veriş merkezi, Merkez Mahallesi, Zaim Caddesi, Gürpınar Sokak, T.Telekom Santral ve civarında kesinti uygulanacak.

Kartal'da, 15 Temmuz Pazartesi günü 09.00-15.00 saatleri arasında, Soğanlık, Atatürk, Genç Osman, Tiryaki Hasan Paşa ve B. Hayrettinpaşa Caddeleri, Diş Hastanesi, Kanat Sanayi Sitesi, Soyak Evleri Sitesi, İSKİ Merkezi, Muş, Şair Nedim, Pegagaz ve Damat İbrahimpaşa sokaklarda enerji kesintisi yapılacak.

Kaynak: AA