Yarım Elma Ramazan Yardımlarına Başladı

AFYONKARAHİSAR - Yarım Elma Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Ramazan ayı için yardım paketlerini dağıtmaya başladı.

Ramazan ayına özel olarak, içerisinde 29 kalem gıda malzemesinin bulunduğu yardım paketi hazırlayan Yarım Elma, ihtiyaç sahiplerine 180 lira değerinde yardım paketleri dağıtıyor.

Paket dağıtımına katılan Yarım Elma Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Demirayak, yardıma muhtaç ailelerinin yanında olmaya devam ettiklerini söyledi.

Dağıtım sırasında ailelerle yakından ilgilenen Demirayak, gıda yardımının yanı sıra 10 parça kıyafet ve iki ayakkabı yardımı yapıldığını kaydetti.

Yardımların, hayırsever insanların destekleriyle yapıldığını belirten Demirayak, tüm hayırseverlere teşekkür etti.

Yarım Elma Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Müdürü Mesut Akkaş da her yıl olduğu gibi bu yılda Ramazan Bayramında Yarım Elma Derneği Afyonkarahisar'da bulunan iş adamları ve hayırseverlerin yardımıyla 500 aileye gıda paketi dağıtımına başladığını belirtti.

Akkaş, "Yarım Elma Derneği bu yıl da olduğu gibi her yıl Ramazan ayında ve Kurban Bayramında da dağıtımına devam edeceğini bu yılın Ramazan Bayramının herkese hayırlara vesile olmasını cenabı Allah'tan niyaz ederim" dedi.

Kaynak: AA