Stk Üyelerinin Boğaz Keyfi

Beylikdüzü Belediyesi'nin düzenlediği Boğaz Turu'nun bu seferki konukları, Beylikdüzü'nde faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları oldu.

Stk Üyelerinin Boğaz Keyfi
Beylikdüzü Belediye Başkanlığı tarafından organize edilen Boğaz Turu'na, hafta sonunda Beylikdüzü'nde faaliyet gösteren çeşitli sivil toplum kuruluşu üyeleri katıldı.

Giresunlular, Trabzonlular, Zonguldaklılar ve Rumeli Balkan Güçbirliği Platformu Dernekleri’nin üyelerinin katıldığı geziler, renkli görüntülere sahne oldu.

Beylikdüzü Sahili'nde buluşan vatandaşlar, gemi ile İstanbul Boğazı’nın eşsiz güzelliklerini yakından görme imkânı buldu. Uzman Rehber Dr. Salim Aydın da tarihi yerleri kendine has üslubu ile anlatarak, geziye renk kattı. Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet köprülerini oyunlar oynayarak geçen genç, yaşlı onlarca dernek üyesi, yöresel müziklerle boğazın keyfini çıkardı. Geziye katılan Karadenizliler ise horonlarıyla coşturdu.

Katılımcıların servislerle belirli noktalardan alınarak Marina’ya nakli ile başlayan Boğaz gezilerine, kurum adına başkan yardımcıları, başkan danışmanları ve birim müdürleri de eşlik etti ve gezi sonrasında vatandaşlar aynı noktalara ulaştırıldı. Geziye katılan vatandaşlar, kendilerine tekne ile neşeli ve bilgilendirici bir Boğaz turu yapma imkanı sunduğu için Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun’a teşekkür etti.
Kaynak: İHA