Özmeriç’ten Beraberlik Çağrısı

S.S. 133 No'lu Şehiriçi Motorlu Taşıtlar Kooperatifi’nin seçimlerinde konuşan, Aydın Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Semih Özmeriç birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

Özmeriç’ten Beraberlik Çağrısı
Şehiriçi Motorlu Taşıtlar Kooperatifi üyelerinin halka en fazla iç içe olan esnaf olduğunu ifade eden Özmeriç, “Aydın’daki tüm şoför esnafı olarak birlik-beraberlik içinde olmalıyız” dedi.

Şehiriçinde taşımacılık yapan kesimin Aydın’ın yükünü çektiğini ifade eden Özmeriç, “Sizlere, en az hatayla işinizi yaptığınızdan dolayı, işinizde gösterdiğiniz hassasiyetten dolayı teşekkür ediyorum. Zor bir iş yapıyorsunuz. Bu konuda tüm şoför esnafına görevler düşüyor. Toplumla en fazla iç içe olan kesim sizlersiniz" dedi.

Aydın’ın Büyükşehir olduğunda belde ve ilçelerine de gerekirse ulaşım sağlayacaklarını ifade eden Özmeriç, “Birlik ve beraberlik içinde olarak halkımıza, belediyelere ve Valiliğe mesajlar verebiliriz. ‘Daha iyiyi nasıl yapabiliriz’i bulmalıyız. Aydın’daki tüm şoför esnafı olarak birlik-beraberlik içinde olmalıyız” diye konuştu.

Kaynak: İHA