Özel Sanko Koleji’nin Lys Başarısı

ÖSYM’nin beş oturum halinde gerçekleştirdiği ve 1 milyon 632 bin adayın katıldığı Lisans Yerleştirme Sınavı’nda (LYS) Özel Sanko Koleji’nden 2013 yılında mezun olan 47 öğrenci, üniversite giriş puanları ve aldıkları derecelerle başarısını gösterdi.

Özel Sanko Koleji’nin Lys Başarısı
Özel Sanko Koleji ilk 50 içerisinde 1 derece, ilk 100 içerisinde 3 derece, ilk 1000 içerisinde 5 derece, ilk 2000 içerisinde 11 derece, ilk 5000 içerisinde 18 derece almayı başardı.

Özel Sanko Okulları Genel Müdürü Murat Köylüoğlu, uyguladıkları Sanko Eğitim Programı ile öğrencilerini çok yönlü, akademik ve hayat başarıları güçlü olabilecek bir alt yapı ile yetiştirdiklerini belirtti.

Köylüoğlu, öğrenci kişisel gelişim eğitimleri, sınav destek programları, hayata hazırlama projesi, üniversiteleri yakından tanıma, rehberlik birimi uygulamaları ve öğrencilerine sundukları verimli çalışma koşullarıyla onları geleceğe hazırladıklarının altını çizdi.

Murat Köylüoğlu, “Öğrencilerimizi eğitimlerinin kalan kısmını tamamlayacakları doğru üniversitelere yönlendirmeye önem veriyoruz. 10. dönem verdiğimiz mezunlarımızda bunu gerçekleştirdik” dedi.

Kaynak: İHA