Fenerbahçe'yi sarsan ölüm

Fenerbahçeli taraftarların, UEFA Disiplin Kurulu'nun verdiği kararı protesto etmek için düzenlediği yürüyüşte bir taraftar hayatını kaybetti.

Fenerbahçe'yi sarsan ölüm
Fenerbahçe'nin taraftar grupları UEFA Disiplin Kurulu'nun verdiği kararı protesto etmek için dün Bağdat Caddesi'nde yürüyüş düzenledi. Yürüyüşün ardından bazı taraftarlar, Kadıköy Yoğurtçu parkında Gezi Parkı için düzenlenen foruma katıldı. Gecenin geç saatlerinde parkta bulunan bazı kişiler arasında kavga çıktı.

Kavga sırasında, Kadir Ökçesiz ile arkadaşı Eroğlu bıçaklandı. Olayda Kadir Ökçesiz kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Yaralanan Cenk Eroğlu'nun ise hastanedeki tedavisi sürüyor. Olayın ardından Cinayet Büro Amirliği'nce yapılan çalışmalarda, olayın Mayıs ayında meydana gelen bir kavganın devamı olduğu ileri sürüldü. Öldürülen Kadir Ökçesiz ile polis tarafından her yerde aranan şüpheli arasında kız meselesinden dolayı Mayıs ayından beri husumet olduğunun belirlendiği iddia edildi.

ANADOLU GFB GRUBU'NDAN AÇIKLAMA!

Bugün(dün) Bağdat Caddesi'nde gerçekleştiren organizasyon sırasında gerçekleşen talihsiz olay neticesinde İbrahim abimizin kayınbiraderi Kadir Ökçesiz hakkın rahmetine kavuşmuştur.

Aynı olayda yaralanan Cenk Eroğlu kardeşimiz şuan Kızıltoprak Florence Nightingale Hastanesi'nde ameliyat sonrasında gözetim altında tutulmaktadır.

Kadir kardeşimize Allah'tan rahmet, Cenk kardeşimize Allah'tan acil şifalar dileriz. Başımız sağolsun.

F.BAHÇE'DEN BAŞSAĞLIGI MESAJI

Sarı-Lacivertli kulüpten başsağlığı mesajı yayınlandı.

Açıklamada, "Dün, taraftarlarımızın Bağdat Caddesi'nde gerçekleştirdiği yürüyüş sırasında yaşanan olayda, taraftarımız Kadir Ökçesiz hayatını kaybetmiştir. Kadir Ökçesiz'e Allah'tan rahmet; kederli ailesi, yakınları ve tüm camiamıza başsağlığı dileriz.Yine aynı olayda yaralanan ve tedavisi devam eden taraftarımız Cenk Eroğlu'na da acil şifalar dileriz." denildi.