Devrek TSO Başkanı Cıvak’tan Basın Açıklaması

Devrek TSO Başkanı Ertan Cıvak basın açıklaması düzenledi.

Cıvak, basın açıklamasında şöyle dedi:

"Geçtiğimiz günlerde; kuruluş amacı; Odalar ve Borsalar arasında birlik ve dayanışmayı sağlamak, ticaret ve sanayinin genel menfaatlere uygun olarak gelişmesini sağlamak, üyelerinin mesleki faaliyetlerini kolaylaştırmak, üyelerin birbirleriyle ve halkla olan ilişkilerinde dürüstlüğü ve güveni hakim kılmak üzere meslek disiplinini ve ahlakı korumak olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin alt birimi Devrek Ticaret ve Sanayi Odası Seçimleri sürecini birlikte yaşadık.

Sizlerin de bildiği gibi; Devrek ve Gökçebey ilçelerimizde bulunan tüm üyelerimize ve toplumumuza yararlı çalışmalar yapmak, bölgemizin kalkınmasını ve ticaretinin önündeki engellerini kaldırılmak için mevcut projelerimi canlandırmak amacıyla demokrasinin vazgeçilemez kuralı olan seçme ve seçilme özgürlüğüme dayanarak seçimlere katılmaya karar verdim.

Seçim süreci esnasında kişiliğime ve bölgede yirmi beş yıllık girişimci işadamlığı kimliğime güvenen, alın teri ile emeğin saygın insanları olan seçmenlerimim takdiri ile Devrek Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına seçildim. Burada kendilerine teşekkürlerimi tekrar iletmek isterim. Yaklaşık olarak bir haftadır, bölgemize yeni yapmayı düşündüğümüz yatırımlara karar vermek ve bölgemize yatırım yapmaya davet ettiğimiz uluslararası firma temsilcileri ile son karar toplantılar için Devrek’ ten ayrılmış iken bazı çevrelerin Devrek TSO Yönetim Kurulu Başkanlığı görevimin sona erdiğini basın aracılığı ile duyurmalarını dönmeme müteakip duymuş ve bu durumu esef ile karşılamış durumda olduğumu bildirmek isterim.

Saygı değer halkımız ve değerli seçmenlerim tarafından şunun bilinmesini isterim; bana vermiş oldukları görevin başında olduğumu ve bölgemizin gelişmesine engel olmak için yapılan tüm hukuk dışı oyunlara karşı hukuksal mücadelemi başlatarak sonuna kadar sürdüreceğimi, bölgemizin ilerlemesi için adım atılması gerektiğini düşünen saygı değer halkıma ve TSO üyelerimize inancımın tam olduğunu kamuoyuna saygılarımla arz ederim."
Kaynak: İHA