Bartın TSO Meclis Toplantısı

BARTIN - Bartın Ticaret ve Sanayi Odası yeni yönetimi ilk meclis toplantısını yaptı.

TSO Yönetim Kurulu Başkanı Cihat Çakır, TSO binasındaki toplantıda yaptığı konuşmada, sorumlulukların bilincinde olduklarını belirterek, daha iyi bir oda için ellerinden gelen tüm gayreti göstereceklerini söyledi.

Yeni dönemde daha güçlü bir oda olmak için el ele ve dayanışma içinde olduklarını ifade eden Çakır, şöyle konuştu:

"Bartın'ın eğitiminden sağlığına, kültür sanat yaşamından tüm sosyal sorunlarına destek olmaya devam edeceğiz. Meclisimizi farklı fikirlere sahip ticaret erbaplarından oluşan, bölgemizin ekonomik hayatının geliştirilmesi için fikirlerin tartışıldığı, demokratik bir platform olarak düşünmeliyiz. Bartın'ın gelişmekte olan ekonomik yapısı, esnafı, sanayicisi ve tüccarı için yaşam standartlarını yükseltmek adına gereken ne ise onu yapmamız gerekiyor."

Çakır, Bartın Üniversitesinin büyümesiyle ilin ticaret anlamında oldukça büyük bir ivme kazanacağını vurgulayarak, öğrenci sayısının yirmi bine kadar çıkacağını söyledi.

Meclis Başkanı Halil Çelen de, yeni dönemde meclisin ilk toplantısını yaptıklarını anımsatarak "Yeni dönemde hepimizin, Bartın için üyelerimiz için Bartın'ın kalkınması ve ilerlemesi için hayırlı adımlar atmamızı diliyorum. Bunun için de yapacağımız olumlu çalışmalara sizden katkı bekliyorum" dedi.

Toplantı, gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından meclis üyelerinin görüş ve temennileri ile sona erdi.

Kaynak: AA