TSE, Hayatını Kaybeden Personelinin İsmlerini Yaşatacak

Kocaeli - Türk Standardları Enstitüsü bünyesinde çalışmış personellerden hayatını kaybeden 9 kişinin adı, kampüsteki toplantı ve eğitim salonlarında yaşatılacak.

TSE'nin Gebze'deki Kalite Kampüsü'nde düzenlenen programa, kampüsteki "toplantı ve eğitim salonları"na isimleri verilen kişilerin aileleri ve TSE çalışanları katıldı.

TSE Başkanı Hulusi Şentürk, burada yaptığı konuşmada, bir kurumun ancak geçmişine sahip çıkaracak yürüyebileceğini ifade ederek, TSE'nin de güçlü bir geleceğe sahip olmak istediğini, bu nedenle "geçmişine" sahip çıkacağını kaydetti.

Şentürk, TSE'ye, kurulduğundan bugüne bir çok kişinin emeği geçtiğini belirterek, "Aramızdan ayrılanları ne kadar hatırlayabilirsek, isimlerini ne kadar yaşatabilirsek, bundan sonra da bu kuruma gelecek olan insanlarda, geldikleri kurumun kolay kurulmadığını, bir çok insanın bu kurumda emeği olduğuna şahitlik edeceklerdir. Bu salonlarda güzel işler yapmalıyız ki onların isimleri de güzel olarak yad edilsin" şeklinde konuştu.

TSE'deki eğitim salonuna ismi verilen Halil Ağaoğlu'nun kardeşi Ali Ağaoğlu da kendilerine projeden bahsedildiğinde çok duygulandığını, ağabeyinin 18 yıl TSE'de çalıştığını belirterek, projeyi hayata geçirenlere teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Şentürk ve katılımcılar "toplantı ve eğitim salonları"nın açılış kurdelesini kesti.

Kaynak: AA