Osmancık'ta Kuran Ziyafeti Programı

Çorum - Çorum'un Osmancık ilçesinde, dünya kuran-ı kerimi güzel okuma yarışması birincilerinin katılımıyla gerçekleştirilen "Kuran Ziyafeti" programı yoğun ilgi gördü.

Osmancık Belediye Başkanı Bekir Yazıcı, sahil parkta düzenlenen programda, 4'üncüsü gerçekleştirilen programın gelenekselleştirildiğini belirterek, "Sizlerin kuran ve peygamber sevgisi ve bu ilgisi devam ettikçe bu arkadaşlarımızı davet etmeye devam edeceğiz" dedi.

İl Müftüsü Mehmet Aşık da, programın düzenlenmesine katkıda bulunanlara teşekkür ederek, "Dünyada kitabımızı en iyi şekilde okuyan hafızlarımızı bir araya toplanmış ve onların güzel seslerinden ve gönüllerinden yine vatandaşlarımıza gönül ziyafeti sunuyor. Bu programların devam etmesini temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

Kuran'ı Kerim Güzel Okuma 1996 Türkiye birincisi Osmancıklı hafız Mustafa Efe'nin sunum ve anlatımıyla gerçekleştirilen programda 2010 dünya birincisi hafız Ali Tel, 2008 dünya birincisi hafız Fatih Kaya ile hafızlar Sefa Taşkesenlioğlu ve Aziz Hardal'ın okuduğu kaside ve ilahiler vatandaşları hüzünlendirdi.

Program, Müftü Aşık'ın yaptığı dua ile sona erdi.

Kaynak: AA