Ankara Shopping Fest'e Katılım Çağrısı

Ankara - Ankara Ticaret Odası Başkanı Salih Bezci, mağazaları Ankara Shopping Fest'e katılmaya davet etti.

Beci, yaptığı yazılı açıklamada, ikincisi 7 Haziran-3 Temmuz 2013 tarihlerinde yapılacak Ankara Shopping Fest ile Ankaralılar'a ve Ankara'ya gelen turistlere alışverişin en keyiflisini sunmaya hazırlandıklarını belirtti.

Festival öncesi mağazalara organizasyona katılma çağrısı yapan Bezci, Ankara'nın küresel bir ticaret merkezi olması yolunda, alışveriş festivalinin önemli bir çalışma olduğuna dikkati çekti.

Geçen yılki festivalde değişik sektörlerde ciroların yüzde 60'a varan oranlarda arttığını anımsatan Bezci, bu yılki festivalde yüzde 50'ye varan indirimlerin yanı sıra çok sayıda kültür ve sanat etkinliğinin yer alacağını bildirdi.

Bezci, "Ankara Shopping Fest'e katılan kazanıyor. Festivale katılan herkes Ankara markasına değer katıyor. Festival süresince her 25 liralık alışverişle bir otomobil kazanılabiliyor. Bankalararası Kart Merkezi ve Milli Piyango Genel Müdürlüğü ile yürüttüğümüz çalışmayla festival sırasında banka kartı ve kredi kartı ile alışveriş yapan tüketiciler otomobil kazanmak üzere çekiliş hakkı elde edecekler. Festival sonrasında yapılacak çekilişle 222 Fiat Fiorino sahiplerini bulacak" ifadelerini kullandı.

Ankara Shopping Fest İcra Komisyonu Başkanı Yüksel Tavşan ise festivalle tüketicilerin indirimli alışveriş yaparak kazançlı çıkacağını, satıcıların ise müşteri sayısını artıracağını belirtti.

Tavşan, tüm cadde ve sokak mağazalarını festivale katılmaya davet etti.

-Katılım nasıl olacak?

Açıklamaya göre, Ankara cadde ve sokaklarında faaliyet gösteren mağazalar "201 83 46", "201 83 48" ve "201 83 54" numaralı telefonlardan kayıt yaptırarak festivale katılabilecek. Ayrıca dileyen mağaza temsilcileri "www.ankarashoppingfest.com.tr" internet adresinden indirecekleri kayıt formu ile festivale katılabilecek.

Kaynak: AA