Aksoy'dan Çukurova Giad'a Veda Ziyareti

Adana - Emekliye ayrılan Adana Vergi Dairesi Başkanı Serdar Aksoy'un, Çukurova Genç İşadamları Derneği'ne veda ziyaretinde bulunduğu bildirildi.

Çukurova GİAD'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Aksoy, derneğin hayata geçirdiği projeleri ve önemli isimleri konuk ettiği toplantılarla ses getirdiğini belirtti.

Yaşamını Adana'da sürdüreceğini söyleyen Aksoy, "Adana için çalışan, kenti için birşeyler yapmaya çalışan ve bunu yaparken büyük ses getiren, kente katkı koyan Çukurova GİAD'ın her zaman yanındayım" ifadeleri kullandı.

Çukurova GİAD Başkanı Ömer Faruk Sakarya da, yönetim Kurulu adına Aksoy'a yeni yaşamında başarı dileyerek, şunları kaydetti:

"Kendisinin görevden ayrılması Adana için üzücü olmakla birlikte, yeni hayatına Adana'da devam edecek olması sevindirici. Derneğimizle ilgili düşünceleri ve destek sözleri bizi mutlu etmiştir. Biz 11'inci dönem yönetimi olarak göreve gelir gelmez ilk günden itibaren Adana için ne yapabileceğimizi konuştuk, tartıştık, planladık ve bir bölümünü hayata geçirdik. Söylemlerimiz, icraatlarımız, projelerimiz, hizmetlerimiz, hep yaşadığımız, havasını soluyup, suyunu içtiğimiz güzel kentimiz Adana'nın gelişmesi yönündedir."

Aksoy ve dernek yöneticiler birlikte hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Kaynak: AA