Suşehri İlçesinden Kısa Kısa

Sivas - Suşehri ilçesinde yargı mensupları buluştu.

Suşehri Kılıçkaya Barajı Sosyal Tesisleri'nde biraraya gelen yargı mensupları adına konuşan Suşehri Asliye Hukuk Hakimi İdris Coşkun, Suşehri adliyesinde görev yapan yargı mensuplarının tayinlerinin çıkması ve yeni göreve başlayan meslaktaşları nedeniyle böyle bir program düzenlediklerini söyledi.

İlçeden tayini çıkan Tülay Çetin'e yeni görevinde başarılar dileyen Coşkun, Suşehri Adliyesine atanan hakimler Nevin Taş Çörekci ve Mehmet Mülhim'e de yeni görevinde başarılar diledi.

Suşehri Kaymakamı Mehmet Demiral, Şebinkarahisar Ağır Ceza Başkanı Mustafa Özçelik, Suşehri Cumhuriyet Savcısı Ercan Türe, Askerlik Şube Başkanı Binbaşı Hüseyin Aydın, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Yusuf Küçükbaşol ve İlçe Emniyet Müdürü Cevat İratcı'nın katıldığı programda, Çetin'e plaket verildi.

-Miraç kandili

Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, Miraç Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.

Sel, mesajında, şunları kaydetti:

"Mübarek günlerin ve gecelerin, el ele verip tüm dünyada barışı tesis etmemiz için bize sunulmuş birer fırsat olduğunu unutmamalıyız. Bizler bu mübarek günler vesilesiyle dostluklara daha da önem vermeli, kırgınlıklardan kaçınmalı, yapılan hatalarımızı telafi etme yoluna gitmeliyiz. Yüreğimizi nefret ve düşmanlık gibi duygulardan temizlemeye çalışmalı, insani meziyetlerimizi ön plana çıkartan bir yaşamı tercih etmeliyiz."

Kaynak: AA