Kuşadası’nda Havacılık Sempozyumu

Türkiye Hava Trafik Kontrolörleri Derneği (TATCA) tarafından düzenlenen Uluslararası Hava Trafik Kontrolörleri Sempozyumu (ATC) Kuşadası'nda başladı.

Kuşadası’nda Havacılık Sempozyumu
Uluslararası Haba Trafik Kontrolörleri Dernekleri Federasyonu (IFATCA)’na üye ülke temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilen sempozyum aralarında Kuşadası Kaymakamı Mustafa Ayhan ve Kuşadası Belediye Başkan Vekili Murat Saraç’ın da bulunduğu çeşitli ülkelerden ve Türkiye’den kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Hava Trafik Kontrol mesleğinin ulusal gelişimine ışık tutacak bu sempozyumun sonuçlarını değerlendirip ilgili kurum ve kuruluşlarla paylaşacaklarını açıklayan Türkiye Hava Kontrolörleri Derneği Başkanı Birol Bilgin, çeşitli ülkelerden gelen konuklarla bu sempozyumu gerçekleştirdikleri için ve bu sempozyuma katkı sağlayan herkese teşekkür etti. Kaymakam Mustafa Ayhan ve Belediye Başkan Vekili Murat Saraç ise çeşitli ülkelerden gelen konukların burada olmasından dolayı son derece mutlu olduklarını ve bu bilimsel sempozyumun en iyi şekilde sonuçlanıp hedeflerine ulaşmasını temenni ettiklerini belirttiler.
Kaynak: İHA