İstanbul'da Elektrik Kesintisi

İstanbul - İstanbul'da bazı bölgelere yarın elektrik verilemeyecek.

Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıklamaya göre, Üsküdar'da yarın 09.00-15.00 saatlerinde Acıbadem GATA Huzurevi, Ata Konakları, Üçem Konakları, Eczacı Necip Akar, Bademli, Palmiye, Pıtrak, Menekşe, Ahududu, Rauf Paşa Hanı sokaklar ile Acıbadem Caddesi'nde elektrik kesintisi uygulanacak.

Sancaktepe'de, yarın 09.00-15.00 saatlerinde Abdurrahmangazi Mahallesi Atayolu ve Polat caddeleri, Hicret Cam, Mevlana Mahallesi Mimar Sinan Bulvarı, Veysel Karani, Merve, Akyıldız, Su Yolu, Nur Yolu, Sancaktar ve Mevlana caddeleri ile Milli ve Fazilet sokaklar elektrik alamayacak.

Pendik'te, yarın 09.00-15.00 saatlerinde Kurtköy Mahallesi, Gazi ve Kanarya caddeleri, Orhanlı yolu, mazarlık yanı Ekka, mezarlık altı, Ekmel Hazır Beton, havaalanı sınırı, Demirdöküm Fabrikası, Vaillant, Turan Makine, Gazi Sokak'ta elektrik kesintisi yapılacak.

Tuzla'da, yarın 09.00-16.00 saatlerinde Erdener Teneke Fabrikası, Akdeniz Orman Ürünleri, Bulut Makine, Barsan Fabrikası, İstanbul Beton, Akgün Radyatör, Bautek, Pavezyum ve Satmak'a elektrik verilemeyecek.

Ümraniye'de, yarın 09.00-15.00 saatlerinde Bayraktar Bulvarı Hatboyu civarı, Şehit Sokak ve civarı, Şerifali Türker ve Alptekin caddeleri, Edep, Dergah sokaklar ve civarı, Baraj yolu İSKİ ile Bostancı yolu Savaş Sokak ve civarı elektrik alamayacak.

Kartal'da, yarın 09.00-15.00 saatlerinde Topselvi Mahallesi, Kartal Köprüsü civarı, E-5 altı civarı ile Öncüler Metal civarında elektrik kesintisi yapılacak.

Maltepe'de, yarın 09.00-12.00 saatlerinde Yalı Mahallesi, Bağdat Caddesi, Coşkun, Erciyes, Karakış ve Barboros sokaklara, Koruma Çıkmazı, Harmankaya ve Onur Torna Atölyesi, Yamanlar Yıltaş Kereste Fabrikası ile İntermak'ta elektrik kesintisi uygulanacak.

Kaynak: AA