Hutbe Okumada Bitlis İkincisi Oldu

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından Bitlis genelinde düzenlenen “Hutbe Okuma” yarışmasında Ahlat İmam Hatip Lisesi 12. Sınıf öğrencisi Ömer Nurettinoğlu il ikincisi oldu.

Hutbe Okumada Bitlis İkincisi Oldu
Tatvan Anadolu İmam Hatip Lisesi koordinatörlüğünde Tatvan İbadullah Cami’de düzenlenen “Hutbe Okuma” yarışmasına Bitlis il merkezi ve ilçelerdeki İmam Hatip Liseleri katıldı.

Yapılan yarışma sonucu Tatvan Anadolu İmam Hatip Lisesi birinci, Ahlat İmam Hatip Lisesi ikinci, Bitlis Anadolu İmam Hatip Lisesi üçüncü oldu. Alınan başarıdan ötürü il ikincisi olan Ömer Nurettinoğlu ve Meslek Dersleri Öğretmeni İbrahim Demirtaş’ı tebrik eden Ahlat İmam Hatip Lisesi Müdürü Melih Zincir, “Bu sene ilk defa düzenlenen ‘Hutbe Okuma’ yarışmasında okulumuz adına katılan ve il ikincisi olan 12. Sınıf öğrencilerimizden Ömer Nurettinoğlu’nu ve öğrencimizi yarışmaya hazırlayan meslek dersleri öğretmeni İbrahim Demirtaş'ı kutluyorum. Bu yıl Kur’an-ı Kerim’i güzel okuma yarışması ve hutbe okuma yarışmasında aldığımız başarılar ilçemizde büyük gurur kaynağı oldu. İnşallah bu başarılarımız önümüzdeki yıllarda devam edecektir” dedi.

Kaynak: İHA