Atasoylar Grubundan Eğitime Tam Destek

Atasoylar Prestij AŞ. Şirketler Topluluğu ve Bayco Kimya Şirketi ile “Sosyal Sorumluluk Projesi” için bir araya geldi. Proje kapsamında çocuklar okuma yazma öğrenmeden temizlik ve hijyeni öğrenecek.

Atasoylar Grubundan Eğitime Tam Destek

Atasoylar Prestij AŞ. Şirketler Topluluğu ve Bayco Kimya Şirketi ile “Sosyal Sorumluluk Projesi” kapsamında bir araya geldi. Burada bir konuşma yapan Atasoylar Prestij AŞ.Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Nezaket Emine Atasoy, “Atasoylar Prestij AŞ. Şirketler Topluluğu Kimya Şirketi ile Bayco Kimya Şirketi Okullarda Özellikle İlköğretim ve Anaokullarında uygulamalı Hijyen dersi vermek üzere İstanbul başta olmak üzere bütün Türkiye de ABC’den önce çocuklarımız Alfabeyi öğrenmeden önce temizlik ve hijyen nasıl olunur, temizlik malzemeleri nasıl kullanılır, temizlik malzemelerinin sağlıklı ölçüde kullanım miktarlarının öğrenilmesine ve en ince detayına kadar hijyen uzmanlarımız tarafından okullarda, sınıflarda bizzat uygulamalı bir şekilde anlatılacak ve öğretilecektir” dedi.

Proje kapsamında hijyen bilgileri çocukların anlayabileceği şekilde özel kitapçıklar ve broşürler haline getirilerek düzenli olarak dağıtılacağını ifade eden Atasoy, “Proje ortakları Türkiye’nin en büyük gruplarından biri olma özelliği taşıyan Atasoylar Prestij AŞ. Şirketler Topluluğu ve Dünyanın en eski Kimya fabrikalarından birisi olan Merkezi Almanya da bulunan Bayco Kimya 200 yıllık geçmişe sahip Bayco Kimya sektöründe Dünyanın en büyük Kimya Şirketi olma özelliğine sahip, Bayco Kimya Türkiye Distribütörüdür. Proje ortağı Şirketler, Proje kapsamında her okula ücretsiz temizlik malzemeleri gönderecekler ve maliyetini kendileri karşılayacaklardır. İş bu proje her yıl düzenli olarak uygulanacaktır” diye konuştu.

Atasoylar Prestij AŞ. Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Nezaket Emine Atasoy, “Bu proje çocuklarımız için çok verimli bir proje olacaktır. Projenin bedeli ne olursa olsun bizim tarafımızdan karşılanacaktır. Çocuklarımızın sağlığı bizim için her şeyden daha önemlidir. Önümüzdeki günlerde bu Projeyi Milli Eğitim Bakanlığımızla görüşerek Projeyi uygulamaya sokmak istiyoruz. Bu Sosyal Sorumluluk Projemizi Milli Eğitim Bakanlığımızla birlikte yapmak istiyoruz” dedi.

Kaynak: İHA