Vali Cerrah, Öğrencileri Kabul Etti

OSMANİYE - Vali Celalettin Cerrah, İstanbul Dudullu Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Atatürk'ü anlamak" konulu yarışmada dereceye giren öğrencileri makamında kabul etti.

Cerrah, ziyarette yaptığı konuşmada öğrencilerin başarısında öğretmenlerin çok emeğinin olduğunu söyledi.

İstanbul Dudulu Organize Sanayi Bölgesi yönetim kurulu üyelerinin kendisini makamında ziyaret ettiklerini ve ziyaret sırasında yarışma hakkında bilgi verdiklerinianlatan Cerrah, "Yarışmada, Osmaniyeli çocuklarımın çok başarılı olacağını, derece alacaklarını söylemiş ve bu konuda iddialı olduğumu vurgulamıştım. Öğrencilerimiz kazandıkları başarılarla sözlerimi gerçekleştirdiler. Çocuklarımızı öncelikle medeni cesaretlerinden dolayı sonra da kazandıkları başarı ile ilimizi gururlandırdıkları için kutluyorum" diye konuştu.

Öğrencilerin kazandıkları başarının Osmaniye'deki eğitimin kalitesinin önemli bir göstergesi olduğunu ifade eden Cerrah, "2009 yılından itibaren eğitim seferberliği başlattık. Bu seferberliğinin nedeni ilimizde öğrencilerimizin modern okullarda, en iyi eğitimi almalarını sağlamaktı. Bu eğitim seferberliğimizin sonuçlarını almaya başladık. Çocuklarımızın başarıları da bu sonuçların en güzel örneklerinden biri. Bundan sonraki yarışmalarda, üniversite sınavlarında ve çeşitli etkinliklerde çocuklarımızın daha büyük başarılar kazanacaklarından eminim" dedi.

Cerrah, yarışmada dereceye giren Kadirli Osman Gazi Anadolu Lisesi 10. sınıf öğrencisi Yasemin Kenger, Düziçi Anadolu Öğretmen Lisesi 11. Sınıf öğrencisi Esma Kocaman, Cebelibereket Anadolu Lisesi 10. sınıf öğrencisi Iraz Kuvvetli, Kadirli Anadolu Lisesi 12. sınıf öğrencisi Ali Cihad Gedik ve Abdurrahman Keskiner Güzel Sanatlar Lisesi 12. sınıf öğrencisi Nur Betül Yavuz'a saat hediye etti.

Kaynak: AA