Pazarlar’da Çok Programlı Lisesi Müdürleri Toplantısı

Kütahya'nın Pazarlar ilçesinde Çok Programlı Lisesi Müdürleri'nin LYS Hazırlıkları ve Eğitim Süreçlerini Değerlendirme toplantısı yaptığı bildirildi.

Pazarlar’da Çok Programlı Lisesi Müdürleri Toplantısı
Pazarlar Çok Programlı Lisesi Toplantı Salonu'nda Kütahya il merkez ve ilçelerindeki Çok programlı Lise Müdürleri ile İl Milli Eğitim Şube Müdürü Zekeriye Ünal başkanlığında "LYS Hazırlıkları ve Eğitim Süreçlerini Değerlendirmek; Eğitimde İyi Örnekleri Paylaşmak" konulu toplantı gerçekleştirildi.

Pazarlar Kaymakamı İshak Çınar, İlçe Belediye Başkanı Ahmet Torun, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Faruk Ünver ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Serkan Gürbüz; İl Milli Eğitim Şube Müdürü Zekeriya Ünal ve İl merkez ve İlçelerindeki Çok Programlı Lise müdürlerinin toplantı salonunda ziyaret ederek, ilçede bulunmalarından dolayı memnuniyetlerini belirttiler.

Toplantıya İl Milli Eğitim Şube Müdürü Zekeriya Ünal, Pazarlar Çok Programlı Lisesi Müdürü İzzet Uzun, Altıntaş Çok Programlı Lisesi Müdürü Ersin Bintez, Zafertepe Çalköy Çok Programlı Lisesi Müdürü Ramazan Yıldırım, Aslanapa Çok Programlı Lisesi Müdürü Ahmet Bulut, Çavdarhisar Çok Programlı Lisesi Müdürü Özkan Hayrancı, Domaniç Çok Programlı Lisesi Müdür V. Oğuz Ali Katağan, Emet Çok programlı Lisesi Müdürü Bilal Şen, Hisarcık Çok Programlı Lisesi Müdürü Mevlüt Beydilli, Kuşu Çok Programlı Lisesi Müdürü Ahmet Özer, Şaphane Cumhuriyet Çok programlı Lisesi Müdürü Hakkı Kurnaz ve Tunçbilek Çok Programlı Lisesi Müdürü Mehmet Onuk katıldı.

Çok Programlı Lisesi Müdürlerinin LYS hazırlıkları ve eğitim süreçlerini değerlendirmek ve eğitimde iyi örnekleri paylaşmak gündemiyle toplanıldığı bildirildi.

Kaynak: İHA