Kurtlar Vadisi'nden muhteşem sezon finali

10 yıldır Türkiye'nin fenomeni olan ve izlenme rekorları kıran Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Polat Alemdar dönemi sona erdi. Polat Alemdar, Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin sezon finalinde Akif, Polat Alemdar'ı boğarak öldürdü.

Kurtlar Vadisi'nden muhteşem sezon finali
Türkiye'nin fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu'nun soluksuz izlenen sezon finali bölümünde heyecan fırtınası yaşandı.

Kurtlar Vadisi Pusu'nun sezon finalinde kimsenin beklemediği bir final sahnesi yaşandı. Polat Alemdar kendi infaz emrini vererek, kendisini boğdurdu.

Türkiye'nin fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu'nun soluksuz izlenecek 195. bölümü nefes kesti. 10 yıldır Türkiye'nin fenomeni olan ve izlenme rekorları kıran Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Polat Alemdar dönemi sona erdi.

Soy Kitabı'na Tapınakçılar'dan önce ulaşan Polat Alemdar, heyetin geleceğini kurtardı. Dizinin yeni dönem oyuncusu Akif, Polat Alemdar'ın son isteğini yerine getireceğine söz vererek iple boğarak öldürdü. Polat Alemdar, son arzusu olarak kızı Elif'in kurtarılması oldu. Cahit ile Abdulhey, Polat'ın öldürülmesine karşı çıksa da, başarılı olamadı.

Kurtlar Vadisi Pusu, Eylül'de başalayacak yeni yayın dönemine Polat Alemdar'sız girecek. Polat Alemdar'ın yerine kim geçecek? Akif mi, yoksa yeni bir isim mi ortaya çıkacak?