Kariyer Günleri Sona Erdi

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Girişimcilik Kulübü tarafından Bilecik genelinde liseler düzeyinde ilk defa düzenlenen ve iş adamlarının başarı hikâyelerini paylaşıldığı kariyer günleri sona erdi.

Kariyer Günleri Sona Erdi
Kariyer günlerine, 4 Haziran 2013 Salı günü başarılı iş adamlarından Tekeli Gıda Ltd, Şti. sahiplerinden Osman Tekeli, 5 Haziran Çarşamba günü Köse Kardeşler Makine Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Köse, 6 Haziran Perşembe günü Bozüyük TSO Başkanı Buğra Levent, son olarak 7 Haziran Cuma günü Bilecik Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Fikret Karaçalı konuşmacı olarak katıldı.

Bozüyük Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi konferans salonunda düzenlenen Kariyer Günleri'nde konuşmacılar, öğrencilere başarının tesadüf olmadığını, girişimci olabilmek için yetenek, bilgi ve cesaretin olması gerektiğini, merdivenleri basamak yaparak zirveye ulaşabileceklerini ve kendilerinin iş hayatındaki tecrübelerini samimi bir ortamda aktardılar

Girişimcilik Kulübü rehber öğretmeni Celali Yılmaz, bu etkinliklerin geleneksel hale getirileceğini, kasım ayında “Girişimcilik Haftası” çerçevesinde Bilecik Genç Girişimciler Kurulu ile ortaklaşa ödüllü girişimcilik proje yarışması düzenlenerek girişimciliğin teşvik edileceğini ifade etti.

Program sonunda Bozüyük Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Metin Erdik ve Girişimcilik Rehber Öğretmeni Celali Yılmaz tarafından konuşmacılara günün anısına plaket verildi.

Kaynak: İHA