Aldatan sevgiliye mektuplu oyun...

ABD'de ismi meçhul bir kadın, kendisini aldattığını facebook sayesinde öğrendiği sevgilisinin eşyalarını, ortak anıları olan yerlere bıraktı. Eşyaları koyduğu yerleri de bir mektupla bildirdi

Aldatan sevgiliye mektuplu oyun...
Erkek arkadaşının kendisini aldattığını fark eden ABD'li bir kadın, ilginç bir mektup kaleme aldı. Fotoğraf paylaşım sitesi'Imgur'da yayımlanan ve kısa süre içinde sosyal medyada fenomen haline gelen mektubu kimin yazdığı ve muhatabının kim olduğu ise henüz ortaya çıkmadı. Mektup, Amerikan basınında da büyük yankı uyandırdı. El yazısıyla defter yaprağına yazılan mektuba göre, kadın sevgilisinin kendisini aldattığını yanlışlıkla açık bıraktığı Facebook sayfasından öğrendi. Erkek arkadaşıyla'Kelsi'adlı diğer kadının ilişkisinin bütün detaylarını okuyan kadın, erkek arkadaşının bütün eşyalarını, birlikte ortak anılarının bulunduğu noktalara dağıttı. Mektupta hangi eşyanın nerde olduğunu, ilgili hatıranın geçtiği yerleri hatırlatarak anlatan kadın, mektubu "İyi avlanmalar" diye bitirdi.

'BAŞKALARI BULURSA KARIŞMAM'

Yayımlanmasının ardından, bir gün içinde 1 milyondan fazla ziyaretçi tarafından okunan mektupta şu cümleler yer aldı: "Hey tatlım! Tahmin et bakalım bilgisayarında Facebook sayfasını açık bırakan ve Kelsi'den de bir mesaj alan kim? Tabii ki sen! Ama endişelenme, hiçbir eşyanı kırmadım. Aksine, eşyalarını paketleyecek kadar nazikim. Hatta senin için bir oyun bile hazırladım. Çünkü sen bir şeyler aramaya bayılıyorsun (mesela başka kızlar). İşte, eşyalarını bulacağın yerler:
Elbiselerin, ilk kez tanıştığımız yerde,
Video oyunların, ilk kez öpüştüğümüz yerde,
Diz üstü bilgisayarın, birlikte ilk video oyunlarını aldığımız yerde,
Televizyonun, sonuna kadar yürüdüğümüz yerde,
Geri kalan herşey, bu arada hayatımızın son iki yılına dair bütün fotoğraflar ise Kelsi'nin evinde! İyi eğlenceler dilerim. Ha bu arada, eşyalarını sen yetişip alana kadar başkalarının onları bulmayacağının garantisini veremem. İyi avlanmalar!"