Hatay 4. İcra Dairesi Müdürlüğü Açıldı

Hatay - Adalet Bakanlığı, İspanya Adalet Bakanlığı ve Yunanistan Avrupa Kamu Hukuku Merkezi tarafından yürütülmekte olan "İcra dairelerinin etkinliğinin artırılması" isimli Avrupa Birliği Eşleştirme Projesi Kapsamında düzenlenen Hatay 4. İcra Müdürlüğü'nün açılışı yapıldı.

Cumhuriyet Başsavcısı Bestami Tezcan, Hatay Adliye Sarayı Konferans Salonun'nda gerçekleşen açılış töreninde yaptığı konuşmada, İcra hizmetlerinin etkinlik ve verimliliğinin artırılması, icra dairelerinin kurumsal kapasitelerinin güçlendirilmesi ve vatandaş tarafından icra dairelerine duyulan güvenin artırılması amacıyla, 2011 yılı Kasım ayında başlayan projenin somut sonuçlarını görme vaktinin geldiğini belirtti.

İspanya Yerleşik Eşleştirme Danışmanı, Aranzazu Alameda'nın da değerlendirme yaptığı programda daha sonra Hatay 4. İcra Müdürlüğü'nün açılış kurdelesi kesildi.

Törene, Hatay Baro Başkanı Sinan Akgöl, Adalet Komisyonu Başkanı Tuğrul Hançerkıran, Personel Daire Başkanı Serdar Mutta, Personel Genel Müdür Yardımcısı Ünal Bozdağ, İcra Müdürü Sıddık Bayraktar, Adalet Bakanlığı'ndan yöneticiler, hakimler ve avukatlar katıldı.

Kaynak: AA