Atatürk İlkokulu'nun Yıl Sonu Teknoloji Tasarım ve Görsel Sanatlar Sergisi

Kütahya’nın Hisarcık ilçesi Atatürk İlkokulu öğrencilerinin düzenlediği yıl sonu teknoloji, tasarım ve görsel sanatlar sergisi törenle açıldı.

Atatürk İlkokulu'nun Yıl Sonu Teknoloji Tasarım ve Görsel Sanatlar Sergisi
Açılış öncesi Atatürk İlkokulu ana sınıfı öğrencilerinin hazırlamış olduğu gösteriler ve karma sınıf öğrencilerinin halk oyunları gösterisi büyük beğeni topladı. Hazırlanan serginin açılışı, Garnizon Komutanı Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ahmet Özenç ve Belediye Başkanı Mehmet Akbaş tarafından yapıldı. Sergiyi gezen protokol üyeleri öğretmen ve öğrencilerden eser ve ürünler hakkında bilgi aldı.

Atatürk İlkokulu Müdürü Cemil Işık, açılan bu tür sergilerin öğrencilerde gizli bulunan cevheri ortaya çıkartıp, onu değerli kıldığına vurgu yaparak, ”Bu tür sergiler çocuklarımızda var olan yeteneklerini harekete geçirmekte ve bu sayede güzel eserlerin ortaya çıkmasını sağlamaktadır. Sergide çocuklarımızın neleri başarabileceklerini gördük. Ellerine fırsat geçtiğinde çok şeyler yapabileceklerini bizlere ispat ettiler. Bu eserler tamamen öğretmen ve öğrencilerimizin eserleridir. Sergimize velilerin ve halkın yoğun ilgi göstermesi ayrıca bizleri mutlu etmiştir” diye konuştu.

Kaynak: İHA