Ahlat'ta Okullar Sodes'le Kütüphaneye Kavuştu

Bitlis - Ahlat'taki 5 okula Sosyal Destek Programı kapsamında kütüphane kuruldu.

Ahlat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen "Yüz Yıllık Varlık İçin İnsan Yetiştiriyoruz" projesi kapsamında Selçuklu, Bayındır, Atatürk, Alpaslan ve Muzaffer İncesu ortaokullarında kütüphane oluşturuldu.

Selçuklu Ortaokulunda düzenlenen tören ile kütüphanelerin toplu açılışını yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeynel Kılıç, projenin valilik koordinasyonunda, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütüldüğünü söyledi.

"Yüz Yıllık Varlık İçin İnsan Yetiştiriyoruz" projesinin Kalkınma Bakanlığı tarafından SODES kapsamında finanse edildiğini anlatan Kılıç, "Bu proje ile her bir okulumuzun tadilatı yapılmış, kitaplık ve kitap sayıları artırılmış, içerik olarak zenginleştirilmiş bir kütüphaneye kavuşmuşlardır" dedi.

Kaynak: AA