Yılmaz Ailesinin Mutlu Günü

Sakarya Valiliği İl Yazı İşleri Müdürlüğünde çalışan Hasan Yılmaz ve eşi Sevdiye Yılmaz çiftinin biricik oğulları Polat Yılmaz geçtiğimiz Pazar günü düzenlenen sünnetle erkekliğe ilk adımı attı.

Yılmaz Ailesinin Mutlu Günü
Serdivan İlçesi Beşevler Köyünde düzenlenen sünnet cemiyetine Vali Yardımcısı Uğur Aladağ ve çok sayıda seçkin davetli topluluğu dost ve akrabaları yalnız bırakmadı. Davetlilerle yakından ilgilenen Yılmaz ailesi konuklarını kapıda karşıladılar. Sünnet töreni boyunca konuklarıyla tek tek ilgilenen Yılmaz çiftinin heyecanları görülmeye değerdi. Bu mutlu günlerinde dostları Yılmaz çiftini yalnız bırakmadılar.

Mutluluklarını paylaşan tüm misafirlere teşekkür eden Yılmaz çifti, “Tüm dostlarımızı, sevenlerimizi yavrularımızın erkekliğe ilk adım atışı nedeniyle bu mutlu günümüzde yanımızda görmekten kıvanç duyduk. Bizimle yakından ilgilenen Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nde görevli olan Erdal Altıntaş ve eşi Şule Altıntaş’a yeğenlerim Erkan Yılmaz, Elif Yılmaz, Ebru Ertaş ve cemiyet boyunca bir an olsun bizleri yalnız bırakmayan dost ve akrabalarımıza öncelikle teşekkür ediyoruz’’ dediler.
Kaynak: İHA