Ödemişli Çiçekçiye Gürcü Gelin

Ödemişli çiçekçi ve düğün salonu işletmecisi Murat Cansız, gönlünü kaptırdığı Gürcistanlı Diana Avdoyan ile dünya evine girdi.

Ödemişli Çiçekçiye Gürcü Gelin
Ödemiş'e turist olarak gelen Gürcistanlı Diana Avdoyan ile çiçek almak için girdiği iş yerinin sahibi Murat Cansız birbirlerine gönüllerini kaptırdı. İş yeri sahibi ile müşteri arasındaki gönül ilişkisi kısa sürede nikah masasında noktalandı. Murat Cansız'a ait düğün salonundaki nikahı Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin kıyarken, Gürcistan'dan gelen Natali ve Tengiz Avdoyan ile Serpil ve Mehmet Cansız da nikahta çocuklarının mutluluğunu paylaştı. Başkan Keskin, nikahını kıydığı çifte mutlu evliliklerin sevgi ve saygı temeline dayandığını anımsattı.

Cansız çifti, nikahın ardından üzeri açık arabayla Birgi'ye gidip gelin gezmesi de yaptı.

Binlerce kilometre uzaktan Ödemiş'e gelin gelen Diana, "Ödemiş'e gezmeye gelmiştim. Murat'ın iş yerinden çiçek alırken bana gösterdiği ilgi ve yakınlıktan etkilendim. Böyle tanıştık ve arkadaşlığımız evlilikle noktalandı" dedi.

Damat Murat Cansız da, "Çiçek almak için içeriye girdiği anda zaten etkilenmiştim. Evlilikle noktalandığı için mutluyum" diye konuştu.

Kaynak: İHA